🎙️📋В Україні продовжується реалізація 2-ї фази українсько-німецького проєкту “Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України” (FABU).
📕 Через агресію РФ учасникам проєкту довелося вносити зміни в план його виконання. Частину заходів було проведено онлайн, деякі перенесено на наступні роки, а від окремих напрямів вимушено відмовилися. Разом з тим з’явилася потреба в започаткуванні нових видів діяльності, як, наприклад, поглиблена розробка навчальних матеріалів для самостійної роботи студентів, чого не було в початкових планах.
👨🏼‍💻✍️Постало питання – чого потребують освітні заклади в першу чергу, що потрібно зробити негайно? Наскільки реальними є можливості? Яка роль кожного з учасників консорціуму?
Для обговорення результатів реалізації проєкту в 1-му півріччі поточного року, узгодження планів на 2-ге півріччя та пошуку відповідей на поставлені питання 26 липня 2022 року в офісі проєкту (м. Бонн, ФРН) була проведена робоча зустріч керівництва реципієнта проєкту, НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ВФПО 📚🎓, представника фірми ГФА (генеральний уповноважений Федерального міністерства продовольства та сільського господарства ФРН) А. Кулька (GFA) та учасників проєкту Е. Шрьодера, Х.Г. Хассенпфлюга, А. Геті.
🕓 Під час зустрічі керівник проєкту пан Х.Г. Хассенпфлюг доповів про основні здобутки проєкту впродовж року та сформулював пропозиції щодо майбутніх напрямів діяльності.
🗂️⏬Після жвавого обговорення було узгоджено індикативний план робіт до кінця року з визначенням індикаторів успішності.
Учасники домовилися про наступну зустріч.